Find us on Google+

Pages

Tuesday, December 2, 2014

PARANGTRITIS



Rasane kepengin nangis
yen kelingan parangtritis
Rasane koyo diiris
Naliko udah gerimis
rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

Parangtritis
Neng kono ono wong manisY
en eling kowe reneo gelis
Parangtritis
Neng kono ono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis
Ombak gede katon ngawe-awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gede sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene
Nasrulloh Ibnutora , Updated at: 1:54 PM

0 comments:

Post a Comment

thanks for visit

VIVA